pattu2016.jpg


Huomio!


Koronatiedote 22.12.

Pohjois-Pohjanmaalla koronatilanne on edelleen vakava ja epidemia leviämisvaiheessa.
Marraskuun lopussa alkaneet koronarajoitukset ja seuran harrastustoiminnankeskeytys jatkuvat 18.1.2021 saakka.

Muistetaan edelleen turvavälit, hyvä hygienia ja maskin käyttö. Noudatetaan viranomaisten antamia määräyksiä.

Koronatiedote 29.11.

Pohjois-Pohjanmaan koronatilanteen siirryttyä leviämisvaiheeseen,on seuran hallitus päättänyt, että kaikki joukkueiden sisätiloissa tapahtuvat harjoittelut keskeytetään välittömästi.Joukkueet voivat kehitellä etätreenejä ym. harjoittelukeinoja mitä jokainen voi tehdä kotona.
Liikutaan ja ulkoillaan omalla perheellä.
Myös PesisLiikkarin toiminta keskeytetään.
Harjoittelutauko kestää aluksi jouluun saakka. Harjoitusten ja PesisLiikkarin jatkumisesta tiedotetaan myöhemmin.

Nyt on erityisen tärkeää jokaisen huolehtia koronahygieniasta.

Pestään kädet huolella saippualla, käytetään riittävästi käsidesiä, pidetään reilut turvavälit ja käytetään tarvittaessa maskia jos turvavälien pitäminen ei onnistu.

Jos saat oireita, hakeudu koronatestiin ja pysy kotona.
Vältetään kaikkia ylimääräisiä kontakteja.
Toivottavasti näillä toimilla saamme yhdessä pysyttyä terveinä ja tilanteen taas normaaliksi ja pääsemme pian jatkamaan harjoituskautta.

 

 


Pattijoen Urheilijat Juniorit, kauden 2020 päätössanat

 

Erikoiseen pesäpallokauteen startattiin toukokuussa 12 joukkueen voimin. Yhteiset harjoitukset keskeytyivät maaliskuussa kevään ajaksi, mutta onneksi pelaajat löysivät takaisin joukkuetoimintaan pienryhmäharjoitusten käynnistyessä toukokuun puolivälissä. Muutama yksittäinen nuori jätti lajin ennen pelikauden alkua, mutta pesiskoulun kautta ja kavereiden mukana saatiin mukaan myös uusia harrastajia. Kauden lopussa seurassa on 155 lisenssipelaajaa. Haastan teistä jokaisen huikkaamaan jollekin kaverille tai tutulle, että alkamassa on talven yli kestävä pesisliikkari, jossa pääsee tutustumaan lajiin matalalla kynnyksellä ja kipinän iskiessä voi lähteä mukaan joukkueiden toimintaan. Toki myös suoraan joukkueiden harjoituksiin voi lähteä mukaan. Vaikka pesäpallo on äly- ja taitopeli parhaasta päästä, voi lajin pariin hypätä vielä vähän vanhempanakin! Tänä vuonna junnupesiksen kohokohdat eli leirit jäivät toteutumatta, mutta toivottavasti ensi kesänä taas leireillään.

Joukkueen taustoilta vaadittiin kauden aikana enemmän tiedottamista ja erikoisjärjestelyjä kuin koskaan ennen. Iso kiitos kaikille joukkueenjohtajille ja valmentajille. Tästä kaudesta selvinneenä teitä ei pysäytä enää mikään!

Tuomaritoimintaan saatiin lisää DN-tason tuomareita, kun korttitason korotukseen löytyi halukkaita. Uusia tuomarin alkuja nähtiin pelikentillä ja heidän ensimetrejä pyrittiin tukemaan tuomaritutoroinnin avulla. Toivottavasti tuomaroinnit eivät jääneet yhteen kesään vaan kipinä syttyi ja harrastus jatkuu. Ilman omia tuomareita pelien pelaaminen olisi paljon vaikeampaa ja kalliimpaa. Vaatii hirmuisesti rohkeutta hypätä pesätuomaroinneista syöttö- tai pelituomariksi ja tällöin katsojien, pelinjohtajien ja pelaajien kommenteilla on iso vaikutus siihen, miten nuoren tuomarin ura jatkuu.  

PattU Junioreiden tarkoitus on tarjota terveellinen ja turvallinen harrastusalusta johon jokainen kokee olevansa tervetullut. Pesäpallon kautta halutaan opettaa liikunnallista elämäntapaa, isossa porukassa toimimista ja toisten huomioimista sekä yhteisöllisyyttä. Tämän lisäksi seuralla täytyy olla myös tavoite kasvattaa uusia huipputason pelaajia vanhempiin junioreihin ja aikuisten sarjoihin. Kaikista ei tarvitse tulla etenijäkuninkaita tai vuoden pesäpalloilijoita, mutta olisi hienoa jos rakkaus lajiin kantaisi harrastuksen muodossa aikuisikään saakka joko alemmissa sarjoissa pelaten tai vaikka ihan vain penkkiurheilijana.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että ensi kaudellekin saadaan joukkueita kasaan myös seuran vanhimpiin juniorijoukkueisiin. Toivottavasti näistä nuorista nähdään joku tai joitakin viiden vuoden sisällä tosissaan kamppailemassa miesten ja naisten sarjojen pelipaikoista ja tulokassopimuksista. Tämän tavoitteen mahdollistamiseksi seura panostaa tulevana talvena enemmän valmennuksen tukemiseen kaikissa ikäryhmissä. Lisäksi niissä ikäsarjoissa E-junioreista eteenpäin, joissa pelaajia on riittävästi, lähdetään kauteen useammalla joukkueella jakaen porukat niin, että terveelle kilpailulle löytyy sijaa. Tällä tavoin mahdollistetaan mukava harrastus kaikille, mutta myös nälkäisimpien ja tosissaan huipulle tähtäävien kehitysmahdollisuudet. Pattijoen Urheilijoiden kanssa on selkeä yhteisymmärrys siitä, että pelaajapolku halutaan pitää auki, omia junioreita halutaan nähdä nuorten superpesiksessä ja aikuisten sarjoissa ja yhteistyötä halutaan kehittää lisää. Tässä yhteydessä on tärkeää huomioida, että talvikausi harjoitellaan isommissa porukoissa ja vasta keväällä on aika katsoa, millaisilla kokoonpanoilla ilmoittaudutaan sarjaan. Yhden harjoituskauden aikana kerkeää kehittyä valtavasti!

Tänä vuonna myös kauden päättäjäiset ovat erilaiset, mutta kaikkien kauden päätteeksi palkittujen nimet löytyvät sosiaalisesta mediasta ja kotisivuiltamme. Onnittelut palkituille ja kaikille kautensa päättäneille!

 

Kuluneesta kaudesta kiittäen ja innokkaana uuteen kauteen tähyillen,

 

Anu Kallio

Hallituksen puheenjohtaja


Tästä linkistä kauden 2020 palkitut videoon

 PattU juniorit on junnupesikseen erikoistunut Raahelainen urheiluseura, jonka riveissä on

tällä hetkellä yli 150 pelaajaa. Seuran toiminta polkaistiin käyntiin marraskuussa 2012.  ..lue lisää

 


 

 

 

 

 

lahitapiola_pohjoinen_rgb_sininen.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

visitraaheyhteistyoweb.jpg

 

                    temrexshop.jpg

                     fennovoima_rgb_1400px.jpg  

                                           konevapari_etusivu.jpg

                       pattijoenpuutarha.jpg   

 

                                                          225_150_gutz_fi.jpg

 

Haluatko jäseneksi PattU Junioreihin?

 

                                                kenttavaraus.jpg

                                                                         secret.jpg

 

                                                             gdpr.jpg

click tracking

 Copyright © PattU Juniorit | Sähköposti: pattujuniorit@gmail.com