Siirry suoraan sisältöön

Seura

Emoseura Pattijoen Urheilijoiden sivuille pääset tästä.

Syksyllä 2012 perustettu junioreiden pesäpalloiluun keskittyvä seura, Pattijoen urheilijat Juniorit – tai arkisemmin Pattu juniorit.

Pattu juniorit haluaa keskittyä nimenomaan lasten ja nuorten harrastamiseen. Osa joukkueista harjoittelee useamman kerran viikossa, ja tavoittelee kilpailullista menestystä valtakunnan sarjoissa sekä leireillä. Vastaavasti toiset joukkueet toimivat enemmän harrastusmielellä tarkoituksena saada lapsille ja nuorille mukavia urheilukokemuksia pelikentällä. Tavoitteistaan huolimatta kaikki joukkueet ovat tasavertaisessa asemassa seuran sisällä, sillä tämä seura on lapsia ja nuoria varten!

Pelaamisen lisäksi Pattu junioreissa on mahdollisuus harrastaa myös tuomarointia. Seura kouluttaa tuomariksi haluavat lapset ja nuoret. Tuomarit pääsevät kesän aikana taitojaan vastaaviin tuomaritehtäviin eritasoisiin otteluihin. Ottelutuomaroinnista maksetaan korvaus, joten tuomarointi on monelle hyvä kesätyövaihtoehto. Tuomaritoimintaan mukaan pääsy ei edellytä seurassa pelaamista.

Kilpailullisen toiminnan lisäksi Pattu juniorit järjestää perinteisen pesiskoulun kesäkuussa. Pesiskoulussa 6-12 vuotiaan lapset voivat harjoitella pesäpallotaitoja leikinomaisesti, ja kokeilla taitojaan pesiskoululaisten omissa peleissä. Pesiskoulun jälkeen lapsilla on mahdollisuus jatkaa harjoittelua ikänsä mukaisessa joukkueessa.

Seuran yhtenä toiminta-ajatuksena on, että harrastamisesta ei aiheudu suuria kuluja. Jokaisella lapsella on henkilökohtaiset lajivarusteet, jotka tarvittaessa kiertävät seuran sisäisillä markkinoilla lapselta toiselle.

Emoseura Pattijoen Urheilijoiden sivuille pääset tästä.

Tulevat pelit