Siirry suoraan sisältöön
Home » Seuran puheenjohtaja esittelyssä

Seuran puheenjohtaja esittelyssä

Olen Taina Kytölä ja PattU Junioreiden hallituksen pj. seuraavat 2 vuotta.

Pirkanmaalta kotoisin ja pesäpallo tuli elämääni vähemmän yllättäen lapsen myötä, kun 2003 syntynyt esikoinen kiinnostui lajista. Aiemmin en ollut edes käynyt katsomassa yhtään superin peliä, vaikka asuinvuosia Raahessa silloin olikin jo reilusti takana.

Luonnollisesti isonveljen perässä pesiksen pariin seurasi 2013 syntynyt kuopus, joka aloitti aikoinaan pesisliikkarissa ja pelaa nyt F-pojissa.

Itse innostuin kokeilemaan lajia muutama vuosi sitten ja edelleen treenataan säännöllisen epäsäännöllisesti meidän huipun sekaharrasteporukan kanssa. Paljon helpommankin uuden lajin olisi voinut tällainen keski-ikäinen aloittelija valita… 😂

Tälle talvea olen parhaillaan suorittamassa pesäpallon 1-tason valmentajakoulutusta ja kun työskentelen liikuntapaikanhoitajana, tulee pesäpalloa katseltua monelta kantilta.

Minun ihan oma laji tulee jään puolelta ja minut voikin usein nähdä Raahen ja Oulun seudun jäähalleissa, sillä pelaan jääkiekkoa TeKi Naisten joukkueessa ja viime kesästä lähtien olen kulkenut myös Oulun harrastekiekon sekavuoroilla. Teki naisissa olen ollut pelaamisen lisäksi toimihenkilön roolissa. Kuopuksen myötä jalkapallokin on tullut tutuksi ja siellä jojon tehtävät.

Uuden hallituksen toiminta on pyörähtänyt reippaasti käyntiin ja itse uskon, että meillä on koossa idearikas ja aktiivinen hallitus myös tulevien parin vuoden ajan!